A hónap legnépszerűbb verse:

Hűvös pécsi január

.  Már rég elhagyta a várost Télapó rohanva jött az Újév és a hó olvadásnak indult - a Tettye téren csak egy-két ember járt aznap szerényen ...

2018. szeptember 1., szombat

Balázs Balázs verseiről

„Balázs őszintén mondva ,ahogy olvasom a soraidat belátok a sorok közé is, és azon gondolkozom,  hogy  te 100%-ban költőnek születtél.

Sok mindenben tehetséges vagy, de mégis ebben hozod igazán a formádat. Számodra ez egész élet egy hatalmas Csoda, amit szomorú, hogy kevesen látnak így.

Biztosan ezért is állsz ilyen közel a költészethez mert ezen keresztül a világ olyan valós oldalát láthatod meg, amit igazából kevesen, de még a kisgyerekek észrevehetnek. Majd amikor ebből a kis gyerekből egyszer nagy gyerek lesz, át fog rohanni minden szép dolgon ami körülöleli, ahogy nem csak ezeket nem fogja észrevenni amiket te is le írtál, hogy milyen szép a természet stb. hanem a környezetében élőkről is megfeledkezik.”

/Eszenyi Enikő/



„….Olvasom újra és újra a költeményt, s azon töprengek, miért lett ennyire rohanó a világ, miért hagytuk, hogy ilyenné váljon,…..gondolkodom…s nem értem?! Miért nincs idő szinte semmire, csak rohanunk egyre-egyre, elszaladva sok minden mellett….
De, mégis hová? Miért? S főleg mifelé sietünk ennyire?....Én, bevallom, nem érzem jól magam ebben a világban…..nem az én világom….
Megfogott Balázs Balázs verse.”

/Dell Dorottya/



"Balázs elképesztő ember vagy, de ezt mindig is tudtam. Egyszerűen összekuszálódtak bennem a szavak, azt sem tudom, hogy kezdjem. Nagyon szép amiket leírtál, eszméletlen."
/Enikő/



"Klassz az oldal! Élvezhető!"
/Hólabda/

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Press Release Distribution